Garagedeur
Select-line Stucco Colore

Hoogwaardige kwaliteit:

# 40 mm geïsoleerde panelen
# TS100 trekveersysteem
# Kogelgelagerde loopwielen

Elke garagedeur die onze fabriek verlaat is speciaal op bestelling en op naam geproduceerd.

Wij bieden u een uitgebreid, assortiment van kwalitatieve materialen, in uiteenlopende stijlen, structuren en designs voor u samengevat in een overzichtelijk schema (bijlage). U kunt naar hartenlust combineren. Ook de kleur van uw garagedeur is volledig aan te passen aan uw smaak en de uitstraling van uw woning. Dankzij de constructie van de deur (horizontale panelen) kunt u de ruimte in uw garage optimaal benutten

Onze garagedeuren voldoen aan de strengste Europese Uw huis is prachtig maar mist wellicht de finishing touch van een fraaie en praktische garagedeur. U zoekt een betrouwbaar en duurzaam product, dat eenvoudig en veilig kan worden bediend. Maar vooral ook een garagedeur die gemaakt is op basis van uw persoonlijke wensen en volledig in harmonie is met uw woning. richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Al decennia lang zorgen onze deuren, in uiteenlopende toepassingen en onder wisselende weersomstandigheden (temperatuur, wind en water), voor een betrouwbare en eenvoudig te bedienen gevelafsluiting. Van Noorwegen en Groot-Brittannië tot bijvoorbeeld Duitsland en Spanje.

Deze brochure geeft een gedetailleerd overzicht van ons assortiment. Op basis hiervan kunnen wij samen met u de specificaties van uw deur bepalen. Ook voor u maken wij graag een betaalbare en exclusieve garagedeur, die geheel aan uw individuele wensen voldoet.

inclusief aandrijving selectline met twee zenders en draadloze drukknop.

KLIK HIER VOOR DIGITALE FOLDER

Maak uw keuzes

Wilt u nog iets toelichten?

€ 999,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT